Mad ud af huset

Påskefrokost

Indhold og information

Er det dig der skal stå for at holde den årlige påskefrokost, så kan du her gøre det nemt for dig selv ved at bestille vores påskefrokost. Vi har sammensat en menu med nogle klassikere, der hører sig til påskebordet. Enkelte retter skal lunes – vejledning medfølger, dog super nemt at gå til. De kolde anretninger er anrettet i vores porcelæn.

Vores påskefrokost kan bestilles til den 17. april frem til og med den 20.  april-2025.

 

Ved returnering af service afleveres dette rengjort. Ved mangler i service opkræves der betaling.

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Æggesalat med rejer, friske urter samt karse (kuvertbrød serveres hertil)
  • Panko-ristet hellefisk med grov remoulade og citron

(Varmes ved 200 grader i ca. 5-7 min.)

  • Pandestegte frikadeller med hjemmelavet rødkål

(Varmes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min, rødkål lunes i gryde)

  • Hjemmelavet tarteletskal med høns i asparges

(Skaller lunes i ovnen i ca. 5 min, fyldet varmes i gryde under omrøring)

Pyntes af med ½ cherrytomat samt ærteskud.

  • Medaljon af svinemørbrad med svampestuvning og surt

(Varmes i gryde under omrøring, eller i ildfast fad i ca. 10 min ved 200

grader. Surt serveres a part.)

  • 1 slags komælksost med abrikoskompot samt hjemmebagt knækbrød
  • Der medfølger hjemmebagt rugbrød samt surdejs stykker og saltet smør fra Arla UNIKA.
275,00 kr.
pr. stk

Ikke på lager